צלעות בגריל בגריל עם זיגוג זעתר
צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג Zaatar עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 540 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, זיגוג זעתר, קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות בייבי גב עם Adobo זיגוג, צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר, ו צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הממברנה מהחלק התחתון של צלעות: להחליק קצה מברג לאורך כל עצם ומתחת לקצה אחד של הממברנה כדי לשחרר, ואז לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר ולמשוך את (זה בסדר אם הפסקות קרום וחתיכות להישאר).
בקערה קטנה, מערבבים מלח, פלפל, וקיין. שים צלעות על תבנית אפייה ומפזרים משני הצדדים בתערובת מלח. לעטוף בנוחות כל מדף בנייר כסף כבד חובה.
בואו נשב 30 דקות בטמפרטורת החדר.
בינתיים, להכין גריל פחם או גז לחום בינוני נמוך עקיף (300 עד 350; אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 6 עד 7 שניות). אם משתמשים בפחם, אור 60 בריחים בארובה על מבער. כאשר גחלים מכוסים אפר, על 20 דקות, הבנק באופן שווה על הצדדים המנוגדים של אש ולתת לשרוף בינוני נמוך. הגדר מחבת טפטוף יציב על באח בין תלוליות. האזור מעל מחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
הוסף 3 או 4 יותר בריחים unlit לכל תלולית כאשר הצלעות להמשיך וכל 30 דקות בזמן הבישול. אם משתמשים בגז, להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום 10 דקות. ואז להפוך מבער מרכז(ים) כבוי ולהפחית את החום של מבער אחר (ים) בינוני-נמוך.
מניחים מחבת טפטוף יציב תחת מבער כבוי (ים). האזור מעל למחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
מניחים מנות צלעות, צד העצם למטה, על באח בישול על חום עקיף, חופפים מעט במידת הצורך. מכסים את הגריל ומבשלים צלעות עד רך למדי כאשר פירסינג דרך רדיד, 50 עד 70 דקות.
להעביר מנות צלעות למחבת rimmed. בזהירות להסיר צלעות מנייר כסף. צלעות, צד עצם למעלה, על גריל על חום עקיף.
כפית על זיגוג 1/4 כוס לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. באמצעות מברשת סיליקון, צלעות baste עם זיגוג הנותרים. מכסים גריל ומבשלים צלעות 10 דקות.
זיגוג המברשת נמס ממרכז כל מדף לאורך הצדדים של בשר, להפוך צלעות מעל, ו baste עם זיגוג יותר. חזור על צחצוח והפנה כל 10 דקות עד הצלעות משחימים ורך בשר התכווץ בחזרה מקצות העצמות, 30 עד 40 דקות בסך הכל.
הסר צלעות מגריל. לכסות באופן רופף עם נייר כסף ולתת לשבת על 10 דקות. מערבבים שמורות 1/4 זיגוג כוס מברשת על צלעות.
לחתוך בין העצמות כדי לשרת.