צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו טרופי
המתכון צלעות גב תינוק עם רוטב ברביקיו טרופי יכול לספק את התשוקה האמריקאית בערך 11 שעות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך זנגביל, שמן צמחי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב מיסו, תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב, ו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו ויסקי.
הוראות
מניחים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את הממברנה, עור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. ליברלית העונה שני הצדדים של הצלעות עם 1/4 כוס של לשפשף יבש טרופי. צלעות עוטפים בניילון נצמד ושומרים בקירור לפחות 8 שעות כך שטעמים יכולים לחדור.
מחממים גריל ל 200 עד 225 מעלות F באמצעות פחם וחום עקיף.
מניחים צלעות בשריות בצד למטה על הגריל הרחק הלהבה. מבשלים את הצלעות 2 עד 2 1/2 שעות בסך הכל, הפיכת הצלעות באמצע הדרך, עד צלעות לכופף.
במעבד מזון, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, jalapeno ובצל ירוק. דופק עד שהם קצוצים דק. בסיר בינוני, מוסיפים את שמן הירקות על אש בינונית.
מוסיף את תערובת זנגביל לטגן עד במכרז.
מערבבים את הקטשופ, מיץ מנגו, מיץ פסיפלורה, חומץ סיידר, מולסה וחרדל יבש בקערה ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
בואו להתבשל במשך 10 דקות עבור הטעמים להתמזג.