צלעות בירה עם צדפות
צלעות מבושלות בירה עם צדפות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 602 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, שמן זית, סלרי, מרק עוף. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות עם בירה, צלעות בירה דבש, ו צלעות קצרות עם בירה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
שים את מדפי הצלעות על משטח עבודה בצד העצם כלפי מעלה. החלק סכין בין העצם לקרום ואז משוך את הממברנה.
חותכים כל מתלה צלעות לשניים; מתבלים באופן שווה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מחממים את שמן הזית בתנור או בסיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצלעות, בצד העצם כלפי מעלה, וצורבים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות. מערבבים פנימה את השום הקצוץ ורסק העגבניות; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הבירה ועלה הדפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. חותכים פיסת נייר קלף כך שתתאים לסיר, ואז מניחים ישירות על גבי הצלעות ומכסים במכסה.
מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את המכסה ואת קלף. ממשיכים לצלות עד שהצלעות רכות, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר לכסות במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 15 דקות; מסננים.
הסר את מדפי הצלעות מהסיר; תן להתקרר מעט ואז חתוך לצלעות. מסננים את נוזל הבישול, זורקים את המוצקים; דלג מעט שומן. מחזירים את הנוזל לסיר.
מוסיפים לסיר את השום המרוסק והעגבנייה ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שחלקן פשוט נפתחות, 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והצלעות, מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות, 10 עד 15 דקות נוספות (זורקים צדפות שלא נפתחו). מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומיץ הלימון.