קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צלעות בירה עם צדפות

צלעות בירה עם צדפות
צלעות מבושלות בירה עם צדפות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 602 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, שמן זית, סלרי, מרק עוף. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות עם בירה, צלעות בירה דבש, ו צלעות קצרות עם בירה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את מדפי הצלעות על משטח עבודה בצד העצם כלפי מעלה. החלק סכין בין העצם לקרום ואז משוך את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים כל מתלה צלעות לשניים; מתבלים באופן שווה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מחממים את שמן הזית בתנור או בסיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את הצלעות, בצד העצם כלפי מעלה, וצורבים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוציאים ומניחים בצד.
7
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות. מערבבים פנימה את השום הקצוץ ורסק העגבניות; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את הבירה ועלה הדפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. חותכים פיסת נייר קלף כך שתתאים לסיר, ואז מניחים ישירות על גבי הצלעות ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את המכסה ואת קלף. ממשיכים לצלות עד שהצלעות רכות, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר לכסות במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 15 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר את מדפי הצלעות מהסיר; תן להתקרר מעט ואז חתוך לצלעות. מסננים את נוזל הבישול, זורקים את המוצקים; דלג מעט שומן. מחזירים את הנוזל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים לסיר את השום המרוסק והעגבנייה ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שחלקן פשוט נפתחות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים את תפוחי האדמה והצלעות, מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות, 10 עד 15 דקות נוספות (זורקים צדפות שלא נפתחו). מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
16
צילום: קון פולוס