קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צלעות בירה עם צדפות

צלעות בירה עם צדפות
צלעות מבושלות בירה עם צדפות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 602 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת דורש בצל, שמן זית, סלרי, מרק עוף. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות עם בירה, צלעות בירה דבש, ו צלעות קצרות עם בירה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את מדפי הצלעות על משטח עבודה בצד העצם כלפי מעלה. החלק סכין בין העצם לקרום ואז משוך את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים כל מתלה צלעות לשניים; מתבלים באופן שווה עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים את שמן הזית בתנור או בסיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הצלעות, בצד העצם כלפי מעלה, וצורבים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוציאים ומניחים בצד.
7
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות. מערבבים פנימה את השום הקצוץ ורסק העגבניות; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הבירה ועלה הדפנה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות. מחזירים את הצלעות לסיר, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. חותכים פיסת נייר קלף כך שתתאים לסיר, ואז מניחים ישירות על גבי הצלעות ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את המכסה ואת קלף. ממשיכים לצלות עד שהצלעות רכות, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר לכסות במים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 15 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר את מדפי הצלעות מהסיר; תן להתקרר מעט ואז חתוך לצלעות. מסננים את נוזל הבישול, זורקים את המוצקים; דלג מעט שומן. מחזירים את הנוזל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים לסיר את השום המרוסק והעגבנייה ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שחלקן פשוט נפתחות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים את תפוחי האדמה והצלעות, מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות, 10 עד 15 דקות נוספות (זורקים צדפות שלא נפתחו). מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
16
צילום: קון פולוס