קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות בישול איטיות

צלעות בישול איטיות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו צלעות בישול איטיות.

הוראות

1
שים 4 כפות של רוטב ברביקיו יחד עם שאר החומרים לתוך הבישול האיטי שלך. למעלה עם מספיק מים כדי לכסות (בערך 1.5 l). בישול איטי על נמוך במשך 8-9 שעות עד מאוד רך אבל לא לגמרי נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מחממים את התנור למאוורר 220c / 200c / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הצלעות מהתנור האיטי באמצעות כף מחוררת או מלקחיים. לטפל בהם בזהירות כמו הבשר יהיה רך מאוד עשוי להתחיל ליפול. לרסס עם רוטב ברביקיו הנותר ולשכב על מגש תנור מרופד בנייר כסף. מבשלים 20 30 דקות עד שמתחילים להתבשל בחוץ. לחלופין, לבשל על הברביקיו, מפנה מעת לעת עד צנרת חם ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®