צלעות בישניות איטיות בגריל
צלעות בישול איטי בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 674 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צלעות חזיר ירך בחזרה, בצל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), עין אדומה ברביקיו צלעות בישול איטי-75 ימים של בישול איטי קיץ, ו לא יכול לקבל מספיק צלעות בישול איטיות.
הוראות
ריסוס בתוך תנור איטי 4-5 ליטר עם ספריי בישול.
מערבבים סוכר חום, מלח, פלפל, עשן נוזלי ושום; לשפשף תערובת לצלעות.
חותכים צלעות לחתיכות 4 אינץ'.
צלעות שכבה ובצל בתנור איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות או עד מכרז.
הסר צלעות מכיריים איטיים.
מברשת עם רוטב ברביקיו. כיסוי וגריל 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 15 דקות.