צלעות בקר עם רוטב פפריקה כתום מעושן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 2 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לך לחנות ותביא חומץ יין שרי, מיץ תפוזים מרוכז, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צלעות כבש קלויות באש עם פפריקה מעושנת-רוטב ברביקיו כתום, פפריקה-ו-אנצ'ו-שפשף צלעות חזיר מעושנות תינוק, ו צלעות בקר עם רוטב ברביקיו כתום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך). מערבבים תחילה 4 מרכיבים, 1 כף פפריקה, ו 1 1/4 כפיות כמון בקערה בינונית. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים חצי רוטב לכד קטן ומילואים.
מפזרים צלעות מכל הצדדים עם פפריקה, כמון, מלח ופלפל. גריל 20 דקות, מפנה מדי פעם.
תצחצח צלעות עם קצת רוטב מהקערה. גריל עד חרוך מעט מבושל בינוני נדיר, צחצוח עם רוטב הנותרים בקערה, כ 15 דקות.
טפטוף עם חלק מהרוטב השמור בקנקן ומפזרים מלח ופלפל; להעביר את הרוטב שנותר.