צלעות בקר צלויות
צלי צלעות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 167 גר' של חלבון, 340 גרם של שומן, וסך הכל 3925 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מרמלדה כתומה, סוכר חום, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות.
הוראות
מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר, ריבה, שום, רוטב סויה, סוכר חום, רוטב חריף, וחרדל. מערבבים את הבירה. חורים זין בכל רחבי הצלי עם מזלג 2 שיניים.
יוצקים מרינדה על צלי. מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות, משפריצים לפחות פעמיים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה.
יוצקים כ 1 כוס מרינדה למחבת הקלייה, ולהשליך את המרינדה הנותרים.
יוצקים שמן זית על צלי, ומתבלים בפלפל שחור טחון טרי. הכנס מדחום צלייה באמצע הצלי, וודא כי המדחום אינו נוגע בשום עצם. מכסה מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, וקצוות חותם בחוזקה סביב מחבת.
לבשל צלי במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. לאחר השעה הראשונה, להסיר את רדיד אלומיניום. בסט, להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך צלייה במשך 1 יותר שעה. קריאת המדחום צריכה להיות לפחות 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור בינוני נדיר, ו 170 מעלות F (76 מעלות C) עבור כל הכבוד.
הסר מחבת צלייה מהתנור, מניחים רדיד אלומיניום על צלי, ולתת לנוח כ 30 דקות לפני חיתוך.