קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
מגזין

צלעות בקר צלויות ביין אדום

צלעות בקר צלויות ביין אדום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 239 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות בקר ארוכות, רוזמרין, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות קצרות מטוגנות ביין, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום.

הוראות

1
מחממים את הארוגים ל 325 מעלות F.
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מפזרים את צלעות השורט בתזלת ופלפל וצורב בשמן השוטים מכל הצדדים עד להשחמה טובה, 8to10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
4
הסר את צלעות השורט מהיעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
5
מוסיפים theonions, גזר ופטריות לעוגיות בthepan. לבשל untilthemushrooms שוחרר הנוזל שלהם, על7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גזרגזר
6
מפזרים את הקמח ומערבבים עד חלקה. מערבבים במרק thechicken, יין אדום, רסק עגבניות וספריגים רוזמרין. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על10 דקות. מסדרים את צלעות השורט בתערובת מתוקה, מכסים ואופים עד שהבשר רך, על2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
רוזמריןרוזמרין
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.