צלעות בקר קצרות משך
צלעות בקר משוכות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1001 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יין, שמן canolan, זר garni, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די טוב. נסו גבינה בגריל עם צלעות קצרות משך, גבינה בגריל עם צלעות קצרות משך בצל אדום כבוש, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול ואטום.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. צלעות חומות מכל הצדדים.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; בצל קצוץ, גזר וסלרי 2 דקות או עד להשחמה.
להוסיף שום; לבשל 3 דקות. להחזיר צלעות למחבת.
מוסיפים יין זר garni, ומבשלים 15 דקות או עד כמעט התאדה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסה ומניח מחבת בתנור.
אופים 2 שעות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את המכסה; אופים 1 יותר שעה או עד הצלעות רכות מאוד.
יוצקים תערובת מרק דרך מסננת רשת תיל בסדר, ומרק מילואים לטבילה כריכים, אם תרצה בכך. לגרוס בשר עם 2 מזלגות.
* הערה: זר זר garni הוא עשבי תיבול ריחניכמו פטרוזיליה, עלי דפנה, ו thymetied יחד או ארוזות בגבינה (להסרה קלה) משמש טעם מרקים, תבשילים, ומרקים.
למידע נוסף של המתכונים של גובינד, לבדוק את הביסים הקטנים שלו, לילות גדולים (Clarkson Potter, 2007), זמין ב amazon.com.