צלעות ברביקיו
צלעות ברביקיו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 176 גרם של שומן, וסך הכל 2312 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפל טחון, תיבול מאכלי ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו כדורי בשר ברביקיו, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו ביצים ממולאות ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקטשופ, חומץ, חרדל דיז ' ון, סוכר חום, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור בקערה. לאחר מכן להעביר לסיר עבה תחתית מעל חום בינוני-נמוך. אפשר לרוטב להתחמם, ומערבבים את החום במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לאורך כל הזמן. ואז להסיר מגניב עד השימוש.
עבור לשפשף התבלינים: בקערה, מערבבים את המלח, חרדל טחון, פפריקה, פלפל שחור, פלפל קאיין, פלפל לבן, תיבול פירות ים וכמון יחד עם כפית. לאחר ערבוב, לשמור יבש ומכוסה.
כדי להכין את הצלעות, להסיר את עור הכסף מהצד התחתון של הצלעות. ואז באופן שווה לשפשף כל מדף עם 1/4 כוס של ספייס לשפשף על גבי ותחתון. לעטוף כל מדף בניילון לעטוף ולשמור לילה במקרר או קריר.
כדי לעשן את הצלעות, לחמם מעשן עם פקאן או עץ פירות אחרים, להביא את המעשן או הבור ל 165 מעלות F ושמירה על הטמפרטורה. לאחר הטמפרטורה מתקבל, להסיר את הפלסטיק ולמקם את הצלעות במעשן במשך 4 שעות, שמירה על doneness בשלב זה. הצלעות צריכות להיות מבושלות, אבל לא ליפול מהעצם.
כדי לזגג את הצלעות, להסיר אותם מן הבור זיגוג כל מדף עם 1/2 כוס של רוטב ברביקיו. ואז לחזור לבור במשך 30 עד 40 דקות. שוב, להסיר זיגוג עם רוטב 1/2 כוס נוספים ולסיים במשך 20 דקות אחרונות בבור. לאחר זיגוג השני ובישול סופי, להסיר את הצלעות מהבור. לאפשר לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך לסעיפים עצם אחת או כפולה לשרת.