קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות ברביקיו

צלעות ברביקיו
צלעות ברביקיו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 176 גרם של שומן, וסך הכל 2312 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפל טחון, תיבול מאכלי ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו כדורי בשר ברביקיו, קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, ו ביצים ממולאות ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקטשופ, חומץ, חרדל דיז ' ון, סוכר חום, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור בקערה. לאחר מכן להעביר לסיר עבה תחתית מעל חום בינוני-נמוך. אפשר לרוטב להתחמם, ומערבבים את החום במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לאורך כל הזמן. ואז להסיר מגניב עד השימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
עבור לשפשף התבלינים: בקערה, מערבבים את המלח, חרדל טחון, פפריקה, פלפל שחור, פלפל קאיין, פלפל לבן, תיבול פירות ים וכמון יחד עם כפית. לאחר ערבוב, לשמור יבש ומכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כדי להכין את הצלעות, להסיר את עור הכסף מהצד התחתון של הצלעות. ואז באופן שווה לשפשף כל מדף עם 1/4 כוס של ספייס לשפשף על גבי ותחתון. לעטוף כל מדף בניילון לעטוף ולשמור לילה במקרר או קריר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
כדי לעשן את הצלעות, לחמם מעשן עם פקאן או עץ פירות אחרים, להביא את המעשן או הבור ל 165 מעלות F ושמירה על הטמפרטורה. לאחר הטמפרטורה מתקבל, להסיר את הפלסטיק ולמקם את הצלעות במעשן במשך 4 שעות, שמירה על doneness בשלב זה. הצלעות צריכות להיות מבושלות, אבל לא ליפול מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
כדי לזגג את הצלעות, להסיר אותם מן הבור זיגוג כל מדף עם 1/2 כוס של רוטב ברביקיו. ואז לחזור לבור במשך 30 עד 40 דקות. שוב, להסיר זיגוג עם רוטב 1/2 כוס נוספים ולסיים במשך 20 דקות אחרונות בבור. לאחר זיגוג השני ובישול סופי, להסיר את הצלעות מהבור. לאפשר לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך לסעיפים עצם אחת או כפולה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)