צלעות ברביקיו קוריאניות קלות ופשוטות
צלעות ברביקיו קוריאני קל ופשוט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לך שום, בצל ירוק, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: צלעות ברביקיו קוריאניות, צלעות קצרות ברביקיו קוריאני, ו ברביקיו קוריאני הצלעות המתוקות.
הוראות
מקציפים יחד את רוטב הסויה והסוכר בקערה עד שהסוכר נמס ומערבבים את הפלפל השחור, שום, בצל ירוק, שמן שומשום ושומשום.
מניחים את הצלעות בקערה גדולה, ושופכים את המרינדה על הצלעות. מערבבים לצלעות עם המרינדה, ומקררים במשך 1 שעה. מערבבים את הצלעות ומרינדה שוב, ומקררים במשך 1 יותר שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
הסר את הצלעות מן המרינדה, להשליך את המרינדה, וגריל את הצלעות עד חום כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד. יש בקבוק ספריי של מים בהישג יד במקרה הצלעות להתלקח.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.