צלעות ברוטב חומץ שחור
צלעות עם רוטב חומץ שחור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 114 גרם של שומן, וסך הכל 1331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ, סוכר חום, גפרורים של זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חציל חריף עם רוטב חומץ שחור, פנקייק בצל ירוק עם רוטב טבילת חומץ שחור, ו עוף צלוי עם רוטב חומץ פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות בלאנש בסיר 4 ליטר של מים רותחים 4 דקות.
להקציף 1/2 כפית מלח לתוך קורנפלור בקערה גדולה.
מחממים שמן 3 אינץ ' עד 400°f בסיר כבד 4-5 ליטר, ואז מטגנים צלעות (בקבוצות במידת הצורך) 5 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה.
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, שאלוט, וג ' ינג ' ר, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים צלעות עם מרק, חומץ, רוטב סויה ומבשלים, מכוסה, ערבוב מפנה צלעות מדי פעם, עד מכרז, על 1 שעה.
להעביר צלעות למגש. מרתיחים רוטב, לטאטא, עד מעובה emulsified, על 2 דקות; לשפוך על צלעות.