צלעות גב ביזון כתומות דבש
דבש כתום ביזון בחזרה צלעות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 88 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 976 קלוריות. אם יש לכם דבש, מיץ תפוזים, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ התפוזים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 6 שעות ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 44%. נסו ספייס שפשף צלעות קצרות של ביזון אמריקאי בגריל עם רוטב מנגל צ'יפוטלה דבש כתום, צלעות גב ביזון מעושנות, ו צלעות גב של ג'ינג'ר ודבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים צלעות גב ביזון בסיר של 4 עד 6 ליטר. מכסים במים. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 או עד שהם רכים.
מסננים; מגניב במשך 30 דקות.
מניחים צלעות גב ביזון בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת בצלחת רדודה.
למרינדה, שלבו בקערה גדולה רוטב צ ' ילי, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, בצל, חומץ, דבש, שום, מלח ופלפל.
יוצקים 3 כוסות על הצלעות האחוריות של ביזון. משרים ביזון בחזרה צלעות במקרר במשך 4 עד 24 שעות, מפנה שקית מדי פעם. מכסים את המרינדה שנותרה; מצננים עד הצורך.
מסננים צלעות גב ביזון; שמרו את המרינדה המרוקנת לצחצוח על צלעות בזמן הצלייה.
לגריל פחמים, מסדרים גחלים שחוממו מראש סביב תבנית טפטוף. מבחן לחום בינוני מעל המחבת.
מניחים צלעות גב ביזון על מתלה גריל מעל תבנית טפטוף. מכסים וצולים במשך 15 עד 20 דקות או עד לחימום, מברישים פעם אחת עם חלק מהמרינדה המרוקנת; מחק את כל המרינדה שנותרה המשמשת לצחצוח. (לגריל גז, מחממים גריל. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. התאם לצלייה עקיפה. גריל כאמור לעיל.)
מניחים את המרינדה השמורה (לא משמשת למרינדה או להברשה) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות; לעבור עם צלעות גב ביזון.