קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צלעות גב ביזון כתומות דבש

צלעות גב ביזון כתומות דבש
דבש כתום ביזון בחזרה צלעות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 88 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 976 קלוריות. אם יש לכם דבש, מיץ תפוזים, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ התפוזים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 6 שעות ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 44%. נסו ספייס שפשף צלעות קצרות של ביזון אמריקאי בגריל עם רוטב מנגל צ'יפוטלה דבש כתום, צלעות גב ביזון מעושנות, ו צלעות גב של ג'ינג'ר ודבש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים צלעות גב ביזון בסיר של 4 עד 6 ליטר. מכסים במים. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, מכוסה, במשך שעה 1 או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
Bison צלעות אחוריתBison צלעות אחורית
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים; מגניב במשך 30 דקות.
3
מניחים צלעות גב ביזון בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
Bison צלעות אחוריתBison צלעות אחורית
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
למרינדה, שלבו בקערה גדולה רוטב צ ' ילי, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, בצל, חומץ, דבש, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים 3 כוסות על הצלעות האחוריות של ביזון. משרים ביזון בחזרה צלעות במקרר במשך 4 עד 24 שעות, מפנה שקית מדי פעם. מכסים את המרינדה שנותרה; מצננים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Bison צלעות אחוריתBison צלעות אחורית
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מסננים צלעות גב ביזון; שמרו את המרינדה המרוקנת לצחצוח על צלעות בזמן הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
לגריל פחמים, מסדרים גחלים שחוממו מראש סביב תבנית טפטוף. מבחן לחום בינוני מעל המחבת.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים צלעות גב ביזון על מתלה גריל מעל תבנית טפטוף. מכסים וצולים במשך 15 עד 20 דקות או עד לחימום, מברישים פעם אחת עם חלק מהמרינדה המרוקנת; מחק את כל המרינדה שנותרה המשמשת לצחצוח. (לגריל גז, מחממים גריל. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. התאם לצלייה עקיפה. גריל כאמור לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
Bison צלעות אחוריתBison צלעות אחורית
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את המרינדה השמורה (לא משמשת למרינדה או להברשה) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות; לעבור עם צלעות גב ביזון.
מרכיבים שתצטרך
Bison צלעות אחוריתBison צלעות אחורית
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות