צלעות גב חריפות ודביקות לתינוק
צלעות גב חריפות ודביקות לתינוק עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 133 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל של 1487 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל, פפריקה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. נסו צלעות גב חריפות ודביקות לתינוק, דביק חריף תינוק בחזרה צלעות, ו צלעות גב לתינוק עם רוטב מתוק ודביק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, המלח, החרדל, השומר, הפלפל השחור, הקאיין והפפריקה. על 2 ניירות אפייה גדולים עם שוליים, מפזרים את תערובת התבלינים על כל הצלעות, לוחצים וטופחים עליה. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך הלילה.
יוצקים כל נוזל על ניירות האפייה, מכסים את הצלעות בנייר כסף וצולים כ -3 שעות, עד שהבשר רך אך לא נופל מהעצם.
יוצקים כל נוזל על ניירות האפייה.
בינתיים, בסיר, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הבצל, השום והטימין ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, מרק הבקר, הרוטב החם, רוטב ווסטרשייר ומולסה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד להסמכה, כ-30 דקות.
חממו את הברוילר והניחו מתלה 10 סנטימטרים מהאש.
מברישים את הצלעות בנדיבות ברוטב הברביקיו וצולים כ -10 דקות, הופכים ומברישים מדי פעם ברוטב, עד שהם משחימים היטב ופריכים בכתמים.
מעבירים את הצלעות למשטח עבודה ונותנים לנוח למשך 5 דקות.
חותכים בין העצמות ואת תלולית הצלעות על מגש. העבירו כל רוטב ברביקיו נוסף בצד.