צלעות גב לתינוק בחצר האחורית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות בחזרה התינוק בחצר האחורית. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.43 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם טימין טחון, פלפל קאיין, אבקת קפה נמס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באבקת הקפה הנמס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 83%. נסו צלעות גב לתינוק בחצר האחורית, צלעות גב התינוק של דן-אפשר להכין צלעות טעימות, ו צלעות הגב הטובות ביותר לתינוק (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו כל מתלה צלעות על דף נייר אלומיניום רחב במיוחד וכבד. (נייר הכסף צריך להיות ארוך ב -4 סנטימטרים מהצלעות משני קצותיו.) מתבלים מתלים בנדיבות במלח כשר ומפזרים על כל מתלה 3 כפות מהשפשוף. סובבו את הצלעות, צד הבשר כלפי מטה ואטמו היטב כל שקיק נייר כסף.
מניחים על תבנית חצי גיליון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
למחרת, מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
שלב את תערובת מיץ התפוזים ומרגריטה בכוס מדידה נוזלית. פתוח 1 סוף של כל פאוץ ובאופן שווה לחלק את נוזל בין 2 שקיות. לאטום את שקיות ומניחים את המחבת גיליון בתנור במשך 2 שעות.
מוציאים את הצלעות מהתנור, פותחים בזהירות את קצה 1 של כל כיס ויוצקים את נוזל הצריבה לכוס מדידה חסינת חום. סוגרים מחדש את השקיות ומכניסים אותם ואת כוס הנוזל למקרר עד 8 שעות.
השומן בנוזל הלחימה יתמצק בחלקו העליון וניתן להסירו בשלב זה.
מעבירים את הנוזל לסיר קטן ומוסיפים את הדבש, הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, אבקת האספרסו ופלפל הקאיין.
להקציף לשלב. הגדר על חום בינוני גבוה ולהפחית זיגוג, כ 10 דקות.
הגדר גריל גז לבינוני-גבוה ואפשר לחמם למשך 10 דקות.
חותכים כל לוח לשניים ומניחים אותם על הגריל, בצד הבשר כלפי מטה, סוגרים את המכסה ומורידים את האש לבינונית. השאירו לבד למשך 3 דקות. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. הופכים ומבשלים 3 דקות מכל צד 1 יותר זמן או עד שלכל צלע יש חרס נחמד.
מוציאים את הצלעות מהגריל לקרש חיתוך. וחותכים ל -2 מנות צלעות, בעזרת מספריים למטבח.
מוסיפים את הצלעות וחצי הזיגוג לקערת הגשה גדולה וזורקים לציפוי יסודי.
מגישים את הזיגוג שנותר בצד.
מניחים את כל המרכיבים בכלי אטום ומנערים לשילוב. חנות עד 3 חודשים.