צלעות הודו מתובלות
צלעות הודו מתובל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם זרעי חרדל, בצל, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו תערובת בר מתובלת הודית, מרינדה מתובלת בהודו, ו שרימפס מתובל הודי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מערבבים את כוסברה, כמון, חרדל והל ואת הקינמון. טוסט התבלינים על אש נמוכה עד ריחני ומתחיל חום, על 1 דקה.
העברה לצלחת ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה במכתש או טחנת תבלינים.
שים את האבקה בקערה קטנה ומערבבים את הכורכום ואת קאיין.
שים את מדפי הצלעות על 2 סדינים אפייה גדול rimmed, בצד בשרי למעלה. לשפשף את החלק העליון של כל מדף עם 1 כפית של השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מורחים את השום טחון ולאחר מכן את הבצל באופן שווה על גבי.
מפזרים את המדפים עם כל אבל 2 כפיות של תערובת התבלינים. לצלות את הצלעות במשך כ -30 דקות, או עד שהם מתחילים לחום.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומפזרים את המדפים עם 2 כפיות שמורות של תערובת תבלינים. צולים את הצלעות במשך כ -30 דקות יותר, או עד הבשר רך.
חותכים את המדפים בין הצלעות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.