קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות הודו מתובלות

צלעות הודו מתובלות
צלעות הודו מתובל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם זרעי חרדל, בצל, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו תערובת בר מתובלת הודית, מרינדה מתובלת בהודו, ו שרימפס מתובל הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת בינונית, מערבבים את כוסברה, כמון, חרדל והל ואת הקינמון. טוסט התבלינים על אש נמוכה עד ריחני ומתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לצלחת ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה במכתש או טחנת תבלינים.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
שים את האבקה בקערה קטנה ומערבבים את הכורכום ואת קאיין.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את מדפי הצלעות על 2 סדינים אפייה גדול rimmed, בצד בשרי למעלה. לשפשף את החלק העליון של כל מדף עם 1 כפית של השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מורחים את השום טחון ולאחר מכן את הבצל באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מפזרים את המדפים עם כל אבל 2 כפיות של תערובת התבלינים. לצלות את הצלעות במשך כ -30 דקות, או עד שהם מתחילים לחום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומפזרים את המדפים עם 2 כפיות שמורות של תערובת תבלינים. צולים את הצלעות במשך כ -30 דקות יותר, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים את המדפים בין הצלעות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)