קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות הודו מתובלות

צלעות הודו מתובלות
צלעות הודו מתובל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם זרעי חרדל, בצל, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו תערובת בר מתובלת הודית, מרינדה מתובלת בהודו, ו שרימפס מתובל הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת בינונית, מערבבים את כוסברה, כמון, חרדל והל ואת הקינמון. טוסט התבלינים על אש נמוכה עד ריחני ומתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הלזרעי הל
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה לצלחת ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה במכתש או טחנת תבלינים.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
שים את האבקה בקערה קטנה ומערבבים את הכורכום ואת קאיין.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שים את מדפי הצלעות על 2 סדינים אפייה גדול rimmed, בצד בשרי למעלה. לשפשף את החלק העליון של כל מדף עם 1 כפית של השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מורחים את השום טחון ולאחר מכן את הבצל באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מפזרים את המדפים עם כל אבל 2 כפיות של תערובת התבלינים. לצלות את הצלעות במשך כ -30 דקות, או עד שהם מתחילים לחום.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 ומפזרים את המדפים עם 2 כפיות שמורות של תערובת תבלינים. צולים את הצלעות במשך כ -30 דקות יותר, או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים את המדפים בין הצלעות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)