קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות החזיר המושלמות של אמא

צלעות החזיר המושלמות של אמא
צלעות החזיר המושלמות של אמא דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-2413 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו צלעות החזיר הכי טובות של אמא, צלעות אננס /חזיר הכי טובות של אמא, ו אמא של סיר חרס עגבניות מרק צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב כמון, פלפלים, כוסברה במחבת בינונית כבדה. מערבבים על חום בינוני עד ריחני קלוי, על 8 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
טוחנים היטב תבלינים קלויים בבלנדר, מטחנת תבלינים, או עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בסוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הכן את המחבת ואת החזיר: 
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה לחום בינוני גבוה או גבוה (חם מספיק כדי לצרוב את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
אם באמצעות צלעות עצם ב, להבקיע את השומן המקיף את הצלעות עם כמה חתכים אנכיים כדי לעזור למנוע את הצלעות מתקפלת כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
8
מפזרים קמצוץ של תבלינים יבשים (על 1/8 כפית או קצת יותר) על כל אחד צלעות החזיר. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. הפוך את צלעות החזיר וחזור בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מוסיפים את הצלעות למחבת: לאחר המחבת חם, מוסיפים כפית שמן או שומן למחבת ומעילים את תחתית המחבת. ממש לפני שאתה שם את צלעות החזיר למחבת מפזרים כל צד עם קצת מלח, או שאתה יכול להמליח את הצלעות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים את צלעות החזיר עם החלקים העבים, boniest לכיוון מרכז המחבת שבו הם מקבלים את החום ביותר. ודא הצלעות לא מצטופפים אחד את השני יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בקבוצות. צריך להיות מקום בין הצלעות במחבת או הבשר יהיה קיטור ולא לצרוב כראוי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
לצרוב את הצלעות משני הצדדים: לצרוב את צלעות החזיר, על 2 דקות בכל צד. שימו לב טוב, ברגע שהצלעות ישחמו, הפכו אותן. ברגע שאתה הופך את צלעות החזיר, אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק, אתה יכול לכבות את החום. ברזל יצוק מחזיק חום טוב מאוד ויהיה מספיק חום במחבת לסיים בישול הבשר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מחבת כיסוי אם עובדים עם צלעות עבות כדי לסיים בישול: אם יש לך צלעות כי הם הרבה יותר עבה מ 3/4 אינץ '(רבים נמכרים כי הם 1 1/2 אינץ ' עבה), אתה יכול לשים כיסוי על המחבת ולתת צלעות חזיר לסיים בישול במשך 5 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק וכיבה את החום, צריך להיות מספיק חום אם אתה מכסה את המחבת כדי לסיים את הבישול של קוצץ עבה. אם לא, להפוך את החום נמוך לכסות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
הדרך הקלה ביותר לדעת מתי צלעות החזיר נעשות היא ללחוץ עליהם עם קצה האצבע שלך. אם הם מוצקים למגע, הם נעשים. (ראה את מבחן המגע.) אם אתה מחכה עד שאתה רואה מיץ נוטף מתוך החלק העליון של קוצצים, זה בהחלט נעשה. ניתן גם לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של החזיר עם מדחום דיגיטלי; כאשר חזיר רושם 63° באמצע, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו