צלעות החזיר המושלמות של אמא
צלעות החזיר המושלמות של אמא דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-2413 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו צלעות החזיר הכי טובות של אמא, צלעות אננס /חזיר הכי טובות של אמא, ו אמא של סיר חרס עגבניות מרק צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב כמון, פלפלים, כוסברה במחבת בינונית כבדה. מערבבים על חום בינוני עד ריחני קלוי, על 8 דקות. מגניב במקצת.
טוחנים היטב תבלינים קלויים בבלנדר, מטחנת תבלינים, או עם מרגמה ועלי.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה לחום בינוני גבוה או גבוה (חם מספיק כדי לצרוב את הבשר).
אם באמצעות צלעות עצם ב, להבקיע את השומן המקיף את הצלעות עם כמה חתכים אנכיים כדי לעזור למנוע את הצלעות מתקפלת כפי שהם מבשלים.
מפזרים קמצוץ של תבלינים יבשים (על 1/8 כפית או קצת יותר) על כל אחד צלעות החזיר. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף את התבלינים לתוך הבשר. הפוך את צלעות החזיר וחזור בצד השני.
מוסיפים את הצלעות למחבת: לאחר המחבת חם, מוסיפים כפית שמן או שומן למחבת ומעילים את תחתית המחבת. ממש לפני שאתה שם את צלעות החזיר למחבת מפזרים כל צד עם קצת מלח, או שאתה יכול להמליח את הצלעות במחבת.
מניחים את צלעות החזיר עם החלקים העבים, boniest לכיוון מרכז המחבת שבו הם מקבלים את החום ביותר. ודא הצלעות לא מצטופפים אחד את השני יותר מדי.
ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בקבוצות. צריך להיות מקום בין הצלעות במחבת או הבשר יהיה קיטור ולא לצרוב כראוי.
לצרוב את הצלעות משני הצדדים: לצרוב את צלעות החזיר, על 2 דקות בכל צד. שימו לב טוב, ברגע שהצלעות ישחמו, הפכו אותן. ברגע שאתה הופך את צלעות החזיר, אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק, אתה יכול לכבות את החום. ברזל יצוק מחזיק חום טוב מאוד ויהיה מספיק חום במחבת לסיים בישול הבשר.
מחבת כיסוי אם עובדים עם צלעות עבות כדי לסיים בישול: אם יש לך צלעות כי הם הרבה יותר עבה מ 3/4 אינץ '(רבים נמכרים כי הם 1 1/2 אינץ ' עבה), אתה יכול לשים כיסוי על המחבת ולתת צלעות חזיר לסיים בישול במשך 5 דקות בערך.
אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק וכיבה את החום, צריך להיות מספיק חום אם אתה מכסה את המחבת כדי לסיים את הבישול של קוצץ עבה. אם לא, להפוך את החום נמוך לכסות.
הדרך הקלה ביותר לדעת מתי צלעות החזיר נעשות היא ללחוץ עליהם עם קצה האצבע שלך. אם הם מוצקים למגע, הם נעשים. (ראה את מבחן המגע.) אם אתה מחכה עד שאתה רואה מיץ נוטף מתוך החלק העליון של קוצצים, זה בהחלט נעשה. ניתן גם לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של החזיר עם מדחום דיגיטלי; כאשר חזיר רושם 63° באמצע, זה נעשה.