קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

צלעות וירקות מטוגנים

צלעות וירקות מטוגנים
צלעות וירקות מטוגנים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 795 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן צמחי, צלעות בקר קצרות, גריסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: יין אדום-צלעות צלויות עם ירקות, יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, ו יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות.

הוראות

1
יש לשטוף צלעות קצרות, להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2
להסיר ולהשליך עור כסף, במידת הצורך.
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
מבשלים צלעות קצרות בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 10 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
להעביר צלעות ל6-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מוסיפים מרק ו-5 המרכיבים הבאים לבישול איטי. מכסים ומבשלים על 6 שעות גבוהות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מגישים מעל גריסים מבושלים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גריסים מבושליםגריסים מבושלים
8
מפזרים טימין טרי קצוץ,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.