צלעות חזיר Cajun עם כרוב
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? צלעות חזיר Cajun עם כרוב יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך כרוב, עגבניות משומר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר קייג'ון, צלעות חזיר Cajun חנוקות, ו צלעות חזיר מתובל Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1 כף כל שמן זית, אבקת צ ' ילי ורוטב חם בקערה. מתבלים את צלעות החזיר עם 1/2 כפית מלח. פירס את הצלעות בכל רחבי עם מזלג ולשפשף עם תערובת התבלינים משני הצדדים; מניחים על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה. תניח בצד.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית בתנור הולנדי או סיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסלרי, בצל, שום ואת הנותרים 2 כפות אבקת צ ' ילי. לבשל, ערבוב, עד הירקות שקופים, על 8 דקות.
מוסיפים את מרק העוף והעגבניות לסיר. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על ידי כשליש, על 7 דקות.
מוסיף את השעועית וכרוב; לזרוק למעיל. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל עד הכרוב הוא רך, על 7 דקות. (
להוסיף עד 1/2 כוס מים אם התערובת נראית יבשה.) מתבלים במלח.
בינתיים, לטגן את החזיר עד השחמה, 4 עד 6 דקות. הפוך; לצלות עד מבושל דרך, 2 דקות יותר.