קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר איטלקיות

צלעות חזיר איטלקיות
המתכון צלעות חזיר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 424 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, רוטב, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר איטלקיות, איטלקי שפשף צלעות חזיר, ו צלעות חזיר איטלקיות פריכות.

הוראות

1
מניחים תערובת ביסקוויק, רוטב ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. צלעות חזיר מעילים עם תערובת ביסקוויק. לטבול צלעות חזיר מצופה לתוך ההלבשה, ואז מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צלעות חזירצלעות חזיר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל חזיר בשמן על 5 דקות או עד חום זהוב; להפחית את החום לנמוך. בזהירות להפוך חזיר. מבשלים 10 עד 15 דקות יותר או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.