צלעות חזיר איטלקיות תוצרת בית
תוצרת בית איטלקי צלעות חזיר לוקח מסביב 6 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 291 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב עגבניות, עמילן תירס, טבעות פלפל ובצל. 232 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 85%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות חזיר איטלקיות, צלעות חזיר איטלקיות, ו צלעות חזיר איטלקיות פשוטות.
הוראות
במחבת טפלון, צלעות חזיר חומות משני הצדדים. ב-3 קו-טי. סיר איטי, לשלב את הפטריות, בצל ושום. למעלה עם צלעות חזיר.
בקערה שלבו את רוטב העגבניות, מיץ הלימון, המלח, האורגנו, הבזיליקום והפטרוזיליה.
יוצקים מעל חזיר. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מעבירים תערובת פטריות לסיר.
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס והמים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מקשטים בטבעות פלפל ירוק אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הפרג מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.