צלעות חזיר אננס במרינדה
צלעות חזיר אננס במרינדה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 175 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו טרגון-צלעות כבש במרינדה עם רוטב פקאן אננס, צלעות חזיר במרינדה, ו צלעות חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל בינוני, מערבבים בצל,
יין מוקפץ, רוטב סויה, שמן צמחי וחרדל יבש.
מניחים צלעות חזיר בתערובת. לכסות, להשרות במקרר 8 שעות, או לילה. להפוך צלעות חזיר פעם אחת בעת במרינדה.
הכן גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
מסדרים צלעות חזיר על הגריל, ומבשלים 5 עד 7 דקות בכל צד, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C). למעלה עם אננס כתוש וסוכר חום לפני הסרת מהחום. תשליך את שאריות המרינדה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Hay Shed Hill Pitchfork עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומה פירות שרדונה ללא השפעת אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופיים בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות זיפי נקי מאזנת את אופי הפרי המתוק וכתוצאה מכך חיך טרי ובהיר. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה unwooded לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.