צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה
צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מרווה שפשף, גבינת פרמזן, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה, צלעות חזיר ברוטב פרמזן מרווה, ו פרמזן וצלעות חזיר מצופה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם, גבינה, מרווה וקליפת לימון בצלחת עוגה.
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מניחים קמח על צלחת; העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. צלעות חזיר מעייל משני הצדדים עם קמח; לנער את עודף. לטבול צלעות לתוך ביצים, ואז מעיל משני הצדדים עם תערובת פירורי לחם.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר למחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר מחבת עם חזיר לתנור.
אופים עד צלעות חזיר הם פריך בצד החיצוני מדחום בשר מוכנס לתוך רושמי חזיר 150 ° F, על 20 דקות.
מקשטים עם פלחי לימון ופלחי תפוזים, אם תרצה, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.