צלעות חזיר באפטאון ורוטב תפוחים: נתחי פילה חזיר צלויים עם תפוחים מגורדים
צלעות חזיר ורוטב תפוחים מהמרכז: נתחי חזיר צלויים עם תפוחים חתוכים דורשים כ -55 דקות מתחילתם ועד סופן. למנה זו יש 201 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 1.03 דולר למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 460 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש סוכר, קמח, גרידת לימון ותבלינים לגריל. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו את צלעות חזיר עם תפוחים ובצל , עוף צלוי עם תפוחים ורוזמרין , וצלע חזיר עם תפוח - טעימה מהסתיו ב-30 דקות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו תנור ל-425 מעלות פרנהייט.
מצפים את נתחי הטלאים בשמן זית.
ערבבו את תבליני הגריל, גרידת הלימון והטימין. שפשפו את תערובת התבלינים לתוך נתח הנתח וצלו 25 דקות.
מוציאים ונותנים לנוזלים לשקוע ואז פורסים בזווית.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית ומטגנים את התפוחים במשך 12 עד 15 דקות עד שהם רכים מאוד. מתבלים בקורט מלח ופוזים את הקמח מעל המחבת, מערבבים היטב. סוחטים את מיץ הלימון מעל המחבת וממתיקים בסוכר.
סדרו את התפוחים מעל הבשר להגשה.