צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי
צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ג'ינג'ר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף טרי, צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיפים, ו שזיף בגריל וצלעות חזיר ממולאות בפרושוטו.
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שזיפים מתרככים לחלוטין ומתפרק, כ 5 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר.
הסר את הכובע הקטן מהמכסה (מכסה לשפוך) ולכסות את החלל במגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה לקפוץ), ואז להתמזג עד חלקה.
מחממים גריל חיצוני למדיום (כ 177° עד450). אם צלעות החזיר בקירור, לתת להם לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני צלייה.
מניחים את צלעות החזיר על הגריל, לסגור אותו, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 9 דקות. הפוך את צלעות החזיר, סגור את הגריל, ומבשל עד שהם משחימים ומדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם בקוצץ החזיר העבה ביותר רושם 145 ° F, כ 6 עד 10 דקות יותר.
להעביר את צלעות החזיר על מגש נקי, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח במקום חם במשך 5 דקות.