צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל
צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים וירקות סלק, צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יש שפשופים ויש ברינים. מלח הוא תהליך איטי יותר שבו לשפשף, סוכר ומלח הם מדוללים לחדור את החלבון ולשבור אותו כך הבשר הוא עסיסי, טעים ורך לאחר מבושל. אני אוהב בשר חזיר ועוף, אבל אם אני מבשל מאוחר ולא חושב על זה יום קודם, אני אצטרך לעשות לשפשף נחמד על הבשר, שהוא פשוט יותר מרוכז ומהיר, וזה מה שיש לי כאן. צלעות חזיר ללכת עם כל כך הרבה ליווי אבל אני אוהב את החומציות של תפוחים או רסק תפוחים עם צלעות חזיר ונגיסה של ירקות חרדל. אתה יכול להשתמש mizuna, או ארוגולה אם אתה לא יכול למצוא ירקות חרדל. כמו כן, אתה יכול לשים שמיר של חרדל חם מעורבב עם קצת דבש או מולסה על הצלחת במקום לבעיטה. אני אוהב טבעות בצל, באופן כללי. הליווי השני האהוב עליי לצלעות חזיר הוא קימצ ' י שנזרק עם כמה פירות טריים כגון אפרסקים או שזיפים.
כדי לבשל את צלעות החזיר: לטחון את כל התבלינים יחד עם הסוכר ולשפשף בכל רחבי צלעות החזיר. מניחים בצד במשך 30 דקות עד שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים את הגריל על גבוה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה על הכיריים ומחממים את התנור ל 375 מעלות (
הוסף 1 כף שמן זית למחבת אם בישול ברזל יצוק).
מבשלים את החזיר בצד אחד במשך 4 עד 5 דקות על הגריל או ברזל יצוק. הפוך ומבשל עוד 4 עד 5 דקות על הגריל; אם בישול בברזל יצוק, להפוך את הקוצצים ולהעביר לתנור במשך 4 עד 5 דקות. להפריש לנוח במשך 5 דקות.
כדי לבשל את התפוחים המוקפצים: במחבת בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר, 1 כף מים וטיפה של מיץ לימון. מבשלים עד סוכר caramelizes לחום זהוב. כבה את החום והוסף את פרוסות התפוח וכוכב אניס. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, מערבבים בחמאה ומיץ לימון שנותר.
לטגן, ערבוב, במשך 2 דקות, הוספת הברנדי ברגע האחרון של בישול עם קמצוץ של מלח. מבשלים בקצרה לשרוף את האלכוהול ולעבות את הקרמל. תניח בצד.
כדי לבשל את טבעות הבצל: להביא את שמן קנולה ל 360 מעלות F בסיר גדול.
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל בקערה.
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת רדודה או קערה. טובלים את טבעות הבצל בתערובת הקמח כדי לדלות, מנערים כל עודף. לטבול את חלב החמאה כדי מעיל, ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטבעות עד חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מגישים את צלעות החזיר עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל.