קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל

צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל
צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים וירקות סלק, צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש שפשופים ויש ברינים. מלח הוא תהליך איטי יותר שבו לשפשף, סוכר ומלח הם מדוללים לחדור את החלבון ולשבור אותו כך הבשר הוא עסיסי, טעים ורך לאחר מבושל. אני אוהב בשר חזיר ועוף, אבל אם אני מבשל מאוחר ולא חושב על זה יום קודם, אני אצטרך לעשות לשפשף נחמד על הבשר, שהוא פשוט יותר מרוכז ומהיר, וזה מה שיש לי כאן. צלעות חזיר ללכת עם כל כך הרבה ליווי אבל אני אוהב את החומציות של תפוחים או רסק תפוחים עם צלעות חזיר ונגיסה של ירקות חרדל. אתה יכול להשתמש mizuna, או ארוגולה אם אתה לא יכול למצוא ירקות חרדל. כמו כן, אתה יכול לשים שמיר של חרדל חם מעורבב עם קצת דבש או מולסה על הצלחת במקום לבעיטה. אני אוהב טבעות בצל, באופן כללי. הליווי השני האהוב עליי לצלעות חזיר הוא קימצ ' י שנזרק עם כמה פירות טריים כגון אפרסקים או שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
פירות טרייםפירות טריים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיזונהמיזונה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
כדי לבשל את צלעות החזיר: לטחון את כל התבלינים יחד עם הסוכר ולשפשף בכל רחבי צלעות החזיר. מניחים בצד במשך 30 דקות עד שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים את הגריל על גבוה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה על הכיריים ומחממים את התנור ל 375 מעלות (
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הוסף 1 כף שמן זית למחבת אם בישול ברזל יצוק).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מבשלים את החזיר בצד אחד במשך 4 עד 5 דקות על הגריל או ברזל יצוק. הפוך ומבשל עוד 4 עד 5 דקות על הגריל; אם בישול בברזל יצוק, להפוך את הקוצצים ולהעביר לתנור במשך 4 עד 5 דקות. להפריש לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי לבשל את התפוחים המוקפצים: במחבת בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר, 1 כף מים וטיפה של מיץ לימון. מבשלים עד סוכר caramelizes לחום זהוב. כבה את החום והוסף את פרוסות התפוח וכוכב אניס. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, מערבבים בחמאה ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לטגן, ערבוב, במשך 2 דקות, הוספת הברנדי ברגע האחרון של בישול עם קמצוץ של מלח. מבשלים בקצרה לשרוף את האלכוהול ולעבות את הקרמל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
כדי לבשל את טבעות הבצל: להביא את שמן קנולה ל 360 מעלות F בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת רדודה או קערה. טובלים את טבעות הבצל בתערובת הקמח כדי לדלות, מנערים כל עודף. לטבול את חלב החמאה כדי מעיל, ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטבעות עד חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
מגישים את צלעות החזיר עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
צלעות חזירצלעות חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1סבתא סמית תפוח, cored ופרוס לפרוסות בעובי 1/4 אינץסבתא סמית תפוח, cored ופרוס לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר3שרימפס וורידיםירקות חרדל, להגשהירקות חרדל, להגשה9שרימפס וורידיםכמה טחנות של פלפל שחורכמה טחנות של פלפל שחור1אוראו ממולאים כפוליםpimentonpimenton850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצם במרכז-לחתוך צלעות חזיר כל אחד)עצם במרכז-לחתוך צלעות חזיר כל אחד)1חתיכות טופי הית' ברמלח, בתוספת יותר לפי הצורךמלח, בתוספת יותר לפי הצורך3שרימפס וורידיםמלחמלח3חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, פרוס לטבעות 1/2 אינץ ' ומופרדבצל צהוב, פרוס לטבעות 1/2 אינץ ' ומופרד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.