קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל

צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל
צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים וירקות סלק, צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש שפשופים ויש ברינים. מלח הוא תהליך איטי יותר שבו לשפשף, סוכר ומלח הם מדוללים לחדור את החלבון ולשבור אותו כך הבשר הוא עסיסי, טעים ורך לאחר מבושל. אני אוהב בשר חזיר ועוף, אבל אם אני מבשל מאוחר ולא חושב על זה יום קודם, אני אצטרך לעשות לשפשף נחמד על הבשר, שהוא פשוט יותר מרוכז ומהיר, וזה מה שיש לי כאן. צלעות חזיר ללכת עם כל כך הרבה ליווי אבל אני אוהב את החומציות של תפוחים או רסק תפוחים עם צלעות חזיר ונגיסה של ירקות חרדל. אתה יכול להשתמש mizuna, או ארוגולה אם אתה לא יכול למצוא ירקות חרדל. כמו כן, אתה יכול לשים שמיר של חרדל חם מעורבב עם קצת דבש או מולסה על הצלחת במקום לבעיטה. אני אוהב טבעות בצל, באופן כללי. הליווי השני האהוב עליי לצלעות חזיר הוא קימצ ' י שנזרק עם כמה פירות טריים כגון אפרסקים או שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
פירות טרייםפירות טריים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מיזונהמיזונה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
כדי לבשל את צלעות החזיר: לטחון את כל התבלינים יחד עם הסוכר ולשפשף בכל רחבי צלעות החזיר. מניחים בצד במשך 30 דקות עד שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים את הגריל על גבוה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה על הכיריים ומחממים את התנור ל 375 מעלות (
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הוסף 1 כף שמן זית למחבת אם בישול ברזל יצוק).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מבשלים את החזיר בצד אחד במשך 4 עד 5 דקות על הגריל או ברזל יצוק. הפוך ומבשל עוד 4 עד 5 דקות על הגריל; אם בישול בברזל יצוק, להפוך את הקוצצים ולהעביר לתנור במשך 4 עד 5 דקות. להפריש לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כדי לבשל את התפוחים המוקפצים: במחבת בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר, 1 כף מים וטיפה של מיץ לימון. מבשלים עד סוכר caramelizes לחום זהוב. כבה את החום והוסף את פרוסות התפוח וכוכב אניס. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, מערבבים בחמאה ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לטגן, ערבוב, במשך 2 דקות, הוספת הברנדי ברגע האחרון של בישול עם קמצוץ של מלח. מבשלים בקצרה לשרוף את האלכוהול ולעבות את הקרמל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
כדי לבשל את טבעות הבצל: להביא את שמן קנולה ל 360 מעלות F בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת רדודה או קערה. טובלים את טבעות הבצל בתערובת הקמח כדי לדלות, מנערים כל עודף. לטבול את חלב החמאה כדי מעיל, ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטבעות עד חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
13
מגישים את צלעות החזיר עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
צלעות חזירצלעות חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1סבתא סמית תפוח, cored ופרוס לפרוסות בעובי 1/4 אינץסבתא סמית תפוח, cored ופרוס לפרוסות בעובי 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1אוראו ממולאים כפוליםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר3שרימפס וורידיםירקות חרדל, להגשהירקות חרדל, להגשה9שרימפס וורידיםכמה טחנות של פלפל שחורכמה טחנות של פלפל שחור1אוראו ממולאים כפוליםpimentonpimenton850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עצם במרכז-לחתוך צלעות חזיר כל אחד)עצם במרכז-לחתוך צלעות חזיר כל אחד)1חתיכות טופי הית' ברמלח, בתוספת יותר לפי הצורךמלח, בתוספת יותר לפי הצורך3שרימפס וורידיםמלחמלח3חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, פרוס לטבעות 1/2 אינץ ' ומופרדבצל צהוב, פרוס לטבעות 1/2 אינץ ' ומופרד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.