צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל
צלעות חזיר בגריל עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, מלח, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים וירקות סלק, צלעות חזיר מטוגנות עם בטטה, תפוחים ורוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש שפשופים ויש ברינים. מלח הוא תהליך איטי יותר שבו לשפשף, סוכר ומלח הם מדוללים לחדור את החלבון ולשבור אותו כך הבשר הוא עסיסי, טעים ורך לאחר מבושל. אני אוהב בשר חזיר ועוף, אבל אם אני מבשל מאוחר ולא חושב על זה יום קודם, אני אצטרך לעשות לשפשף נחמד על הבשר, שהוא פשוט יותר מרוכז ומהיר, וזה מה שיש לי כאן. צלעות חזיר ללכת עם כל כך הרבה ליווי אבל אני אוהב את החומציות של תפוחים או רסק תפוחים עם צלעות חזיר ונגיסה של ירקות חרדל. אתה יכול להשתמש mizuna, או ארוגולה אם אתה לא יכול למצוא ירקות חרדל. כמו כן, אתה יכול לשים שמיר של חרדל חם מעורבב עם קצת דבש או מולסה על הצלחת במקום לבעיטה. אני אוהב טבעות בצל, באופן כללי. הליווי השני האהוב עליי לצלעות חזיר הוא קימצ ' י שנזרק עם כמה פירות טריים כגון אפרסקים או שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
פירות טריים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4 כוסות קמח חיטה
חזה עוף רוטיסרי
מים כדי לאפשר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיזונה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
כדי לבשל את צלעות החזיר: לטחון את כל התבלינים יחד עם הסוכר ולשפשף בכל רחבי צלעות החזיר. מניחים בצד במשך 30 דקות עד שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים את הגריל על גבוה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה על הכיריים ומחממים את התנור ל 375 מעלות (
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הוסף 1 כף שמן זית למחבת אם בישול ברזל יצוק).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מבשלים את החזיר בצד אחד במשך 4 עד 5 דקות על הגריל או ברזל יצוק. הפוך ומבשל עוד 4 עד 5 דקות על הגריל; אם בישול בברזל יצוק, להפוך את הקוצצים ולהעביר לתנור במשך 4 עד 5 דקות. להפריש לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי לבשל את התפוחים המוקפצים: במחבת בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב את הסוכר, 1 כף מים וטיפה של מיץ לימון. מבשלים עד סוכר caramelizes לחום זהוב. כבה את החום והוסף את פרוסות התפוח וכוכב אניס. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, מערבבים בחמאה ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
לטגן, ערבוב, במשך 2 דקות, הוספת הברנדי ברגע האחרון של בישול עם קמצוץ של מלח. מבשלים בקצרה לשרוף את האלכוהול ולעבות את הקרמל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קורטים ציפורן טחון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
כדי לבשל את טבעות הבצל: להביא את שמן קנולה ל 360 מעלות F בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת רדודה או קערה. טובלים את טבעות הבצל בתערובת הקמח כדי לדלות, מנערים כל עודף. לטבול את חלב החמאה כדי מעיל, ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת הקמח. לנער את כל קמח עודף. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטבעות עד חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
13
מגישים את צלעות החזיר עם תפוחים מוקפצים, טבעות בצל וירקות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדל
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.