צלעות חזיר בצל-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בצל תפוחים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם תפוח חמוץ, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, צלעות חזיר בצל תפוחים, ו בצל-צלעות חזיר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של צלעות חזיר עם מלח ופלפל. במחבת לא דביקה גדולה, צלעות חומות ב 1 כף שמן משני הצדדים על חום בינוני גבוה.
הסר ולשמור חם. באותו מחבת, מבשלים בצל ותפוח בשמן שנותר על אש נמוכה עד חום זהוב, כ -30 דקות.
תחזיר את צלעות החזיר למחבת.
מוסיפים חומץ; מבשלים 2 דקות. מערבבים במרק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 18-20 דקות או עד הבשר מכרז.