קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות חזיר ברוטב אגס דיז'ון

צלעות חזיר ברוטב אגס דיז'ון
מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון אפור, מלח, צלעות חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב דיז'ון, צלעות חזיר עם רוטב דיז'ון חמוציות, ו צלעות חזיר עם רוטב עשבי דיז'ון.

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
הוסף צלעות; פנה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל קוצץ.
3
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף צלעות; לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום.
5
הסר צלעות מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף יין למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשחרר חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף אגסים; לחזור לרתיחה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שהרוטב יתעבה. כפית על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.