קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר ברוטב חרדל

צלעות חזיר ברוטב חרדל
צלעות חזיר עם רוטב חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברוטב חרדל, צלעות חזיר ברוטב חרדל, ו צלעות חזיר ברוטב חרדל.

הוראות

1
ממיסים חמאה בשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים צלעות חזיר, אחד בכל פעם, בתערובת קמח ולהפוך מעיל לחלוטין. לנער את עודף קמח ו צלעות מקום במחבת. מבשלים עד השחמה המשרד לגעת, כ 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר צלעות לצלחת ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
יוצקים שומן ממחבת, מוסיפים שמנת ומגבירים את החום לגבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב להרים חתיכות השחמה על תחתית המחבת. המשך רותחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מחבת מחום ומערבבים חרדל. שים צלעות על צלחות בודדות ורוטב כפית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.