צלעות חזיר ברוטב משמש
צלעות חזיר עם רוטב משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך חצאי משמש בסירופ קל במיוחד, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש, צלעות חזיר ברוטב משמש, ו צלעות חזיר ברוטב תפוזים-משמש.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ומפזרים על שני הצדדים של צלעות חזיר.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר חזיר מן המחבת; להפריש, ולשמור על חם.
מנקזים משמשים, שומרים סירופ.
מוסיפים 6 כפות סירופ למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד התערובת מופחתת בחצי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להפחית חום בינוני.
להוסיף סירופ 1/2 כוס הנותרים ומשמשים; לבשל 5 דקות או עד מחומם היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.