צלעות חזיר ברוטב סיידר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם רוטב סיידר. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מרווה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלעות חזיר ברוטב סיידר פאן, צלעות חזיר ברוטב סיידר, ו צלעות חזיר עם רוטב סיידר-בצל (מתכונים דומים).
הוראות
נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל. במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה, שמן זית חם.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך וזהוב, על 5 דקות. לדחוף בצל לקצוות של מחבת ולהוסיף צלעות. קוק, פונה פעם אחת, עד השחמה, על 6 דקות בסך הכל.
מפזרים מרווה על צלעות ושופכים סיידר למחבת. מביאים לרתיחה, לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צלעות מבושלים דרך, 8 עד 10 דקות.
הסר צלעות מחבת, להעלות את החום גבוה, ומרתיחים רוטב עד מופחת מעובה, 2 עד 3 דקות.
יוצקים רוטב ובצל על צלעות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.