קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר ברוטב פטריות

צלעות חזיר ברוטב פטריות
צלעות חזיר ברוטב פטריות לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.83 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם יש לכם צלעות חזיר, מרק פטריות זהוב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר עם רוטב פטריות, צלעות חזיר ורוטב פטריות וצלעות חזיר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים צלעות חזיר עם מלח שום ופלפל שחור. מטגנים צלעות חזיר בשמן החם עד להשחמה, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מעבירים צלעות לצלחת.
4
מחממים 1 כף שמן זית במחבת; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן החם עד שהם רכים, 5 עד 8 דקות. מגרדים וממיסים כל חתיכות מזון שחומות לפטריות תוך כדי ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים מרק פטריות זהוב ומים למחבת ומערבבים לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים צלעות חזיר ומיצים שהצטברו לתוך רוטב פטריות, כפית רוטב על צלעות. מבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד מבפנים והמיצים מתבהרים, ומדי פעם שמים עוד רוטב על הצלעות תוך כדי בישול, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'