צלעות חזיר בריח בירה עם תפוחים קלויים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלעות חזיר בריח בירה עם תפוחים קלויים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עלי רוזמרין, רוזמרין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Jalapeño ובירה צלעות חזיר מבריקות, צלעות חזיר בגריל בריח בירה, ו Cider-Brined חזיר צלעות עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות חזיר בשקית פלסטיק הקפאה resealable 1 ליטר. בקערה בינונית מערבבים מים, בירה, סוכר חום ומלח כשר עד שסוכר חום נמס.
מוסיפים גרגרי פלפל, עלי קורנית וזרעי רוזמרין.
יוצקים מלח על צלעות חזיר. שקית חותם; להכניס למקרר 4 עד 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
תנור חום ל 191°. קו גיליון עוגיות עם נייר; לרסס עם ספריי ספריי ספריי ספריי.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים, שום, פטרוזיליה, טימין קצוץ, רוזמרין קצוץ, מלח, פלפל וקמח.
מורחים תפוחים בשכבה אחת על גיליון עוגיות.
טפטוף עם 1/4 כוס שמן. צלי 45 דקות עד 1 שעה או עד תפוחים מתרככים.
כ -20 דקות לפני התפוחים נעשים, להסיר צלעות חזיר מ מלח להשליך מלח. אין לשטוף צלעות חזיר; להתייבש עם מגבות נייר. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ -10 דקות, הופכים פעם אחת, או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מגישים צלעות חזיר עם תפוחים קלויים.
מקשטים עם טימין נוסף גבעולי רוזמרין, אם תרצה בכך.