צלעות חזיר חנוקות עם פלפלים ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר חנוקות עם פלפלים ובצל. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל, פלפל צ'ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלעות חזיר חנוקות בצלים מקורמלים, צלעות חזיר חנוקות עם בצל וגרגרי צ'דר, ו כריכי טמפה צלויים עם פלפלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מפזרים את הצלעות עם כמויות ליברליות של מלח ופלפל שחור.
חום 2 כפות של EVOO במחבת גדולה מעל בינוני גבוה לחום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הצלעות וחום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
בזמן שהצלעות מבשלות, פורסות את השום, הבצל והפלפלים.
הסר את הצלעות מהמחבת ולהוסיף את השמן כף הנותרים. לאחר מכן מוסיפים את זרעי שומר, שום, בצל ופלפלים וזורקים כדי לרכך, 5 דקות. לאחר מכן, להוסיף את רסק עגבניות ומערבבים 1 דקה. Deglaze המחבת עם היין, להוסיף את המניה ומערבבים. קן החזיר לתוך המחבת ולהעביר את הפלפלים ובצל על גבי הבשר.
מניחים בתנור וצולים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, כ -10 דקות.