צלעות חזיר חנוקות עם פסטה
צלעות חזיר עם פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, צלעות חזיר, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 4 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות חזיר חנוקות עם פסטה, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים כ 2 דקות בכל צד או עד מעט השחמה.
הסר צלעות חזיר ממחבת; להפריש.
להפחית חום בינוני. באותו מחבת, מחממים שמן עד חם.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב ותערובת תיבול (מתוך קופסת ההמבורגר הלפר האולטימטיבית).
חום לרתיחה. להחזיר צלעות חזיר למחבת; כפית חלק מהרוטב על חזיר. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 9 עד 11 דקות, ערבוב ולהפוך צלעות חזיר מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
בינתיים, בסיר 2 ליטר שני שלישים מלאים במים רותחים, להוסיף פסטה לא מבושלת (מתוך קופסת ההמבורגר הלפר האולטימטיבי). חזור לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מכרז.
מערבבים רוטב שמנת (מתוך תיבת ההמבורגר עוזר האולטימטיבי) לתוך תערובת במחבת. לבשל, לערבב כל הזמן, רק עד חם.
מגישים צלעות חזיר ותערובת רוטב על פסטה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.