צלעות חזיר טוסקניות
צלעות חזיר טוסקניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. אם יש לכם קישוטים: גבעולי פטרוזיליה, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. נסו צלעות חזיר Ala Tuscan, צלעות חזיר טוסקנה פרמזן, ו צלעות חזיר צלויות מעשב טוסקנה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה; לדלות צלעות חזיר בתערובת קמח.
מבשלים צלעות חזיר בשמן חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
להוסיף שום למחבת, ו לטגן 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומרק, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; מערבבים עגבניות וצלפים.
להחזיר צלעות חזיר למחבת; להביא רוטב לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד בשר חזיר נעשה.
מגישים צלעות חזיר בתערובת עגבניות.
* 1 כף שום בבקבוק טחון ניתן להחליף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.