צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים
צלעות חזיר עם חשיש תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. אם יש לך בצל דק, מלח ים, תפוחי אדמה דק יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים, צלע חזיר ברן תפוחים בגריל, ו צלעות חזיר מבריקות עם קומפוט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מי מלח: תערובת 8 כוסות מים, מיצי פירות, שומר ומלח בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות. לאחר חימום, להסיר את המלח מהחום, לאפשר להתקרר.
הוסף את הצלעות ולאפשר למלח במשך 3 שעות ועד 24 שעות תחת קירור. (ככל שהפאות נוצקות יותר כך ייספגו יותר מלח ופירות.)
עבור חזיר: במחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, מאפשרים לחמם עד על סף עישון ולאחר מכן להוסיף 3 צלעות למחבת. להפחית את החום ומבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד, זה צריך להניב קוצצים חום זהוב. חזור על התהליך עם הנותרים 3 צלעות. החזק חם עד ההגשה
לחשיש: להחזיר את אותו מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן ותפוחי האדמה. מערבבים את תפוחי האדמה עד מתרכך ושחמה על הקצוות, זה ייקח 6 עד 8 דקות. לאחר תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ובפלפל וממשיכים לבשל עד שהבצל מתרכך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, להפחית את החום בינוני, להוסיף את התפוחים ולסיים בישול במשך 4 דקות אחרונות. לאחר מבושל, להסיר מן החום לשרת עם רוטב חם אם תרצה.