צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי חמוציות-לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר לבישול איטי עם מילוי אוכמניות-Cornbread. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם חמוציות, פקאנים, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. נסו לחם תירס דלורית עם מילוי בטטות, תפוחים וחמוציות., צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי תירס, ו Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות חזיר בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון.
מוסיפים מלח מתובל; שקית לנער כדי מעייל חזיר.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים את שאר המרכיבים למעט רוטב חמוציות. סדר צלעות חזיר על תערובת מלית.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 5 שעות.
מגישים חזיר ומילוי עם רוטב חמוציות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.