צלעות חזיר מזוגגות אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 468 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אננס, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו אננס וצ'ילה אדום-Glazed בייבי צלעות, צלעות כמון מזוגגות עם אבוקדו-סלסה אננס, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן שומשום; העונה בנדיבות עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת קלייה רדודה וצלי במשך 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
פלפל
צלעות
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
כדי להכין את זיגוג אננס: בסיר על חום בינוני להמיס את החמאה ולהוסיף את חתיכות אננס; לטגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
אננס
חמאה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את רוטב הסויה, רום, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר. להביא לאט מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, כ 20 דקות. תוציא את חתיכות הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
סוכר חום
רוטב סויה
קטשופ
חומץ
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל צ ' ילי
רום
5
יוצקים את הזיגוג לתוך בלנדר פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
ב -30 הדקות האחרונות של בישול, למרוח את הצלעות עם כמה זיגוג. כאשר הם נעשים, החזיר יהיה למשוך מן העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. כאשר אתה מוכן לאכול, למרוח את הצלעות עם זיגוג יותר ולתקוע אותם תחת broiler במשך 5 עד 8 דקות כדי לתת את הצלעות קרום נחמד. (לצפות בהם בזהירות כפי שהם יכולים בקלות לשרוף.) להפריד את הצלעות עם סכין קצבים או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ויוצקים על הרוטב הנותר.
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.