צלעות חזיר מזוגגות בלסמי
צלעות חזיר מזוגגות בלסמי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, צלעות חזיר מזוגגות בלסמי, ו צלעות חזיר מזוגגות בלסמיות נהדרות (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח חזיר יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל חזיר (ב 2 קבוצות במידת הצורך) יחד עם שאלוט, הופך חזיר פעם אחת ערבוב שאלוט מדי פעם, עד חזיר הוא השחמה וצוואלוט זהוב ורך, על 5 דקות בסך הכל.
להעביר חזיר עם מלקחיים לצלחת ולהוסיף חומץ, סוכר, ונותר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בצלצלים במחבת. לבשל, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ונוזל מעובה מעט, על 1 דקה.
להפחית את החום עד בינוני, ואז להחזיר חזיר יחד עם כל מיצים שנצברו על צלחת למחבת ולהפוך 2 או 3 פעמים מעיל עם רוטב. קוק, מתהפך פעם אחת, עד חזיר הוא רק מבושל דרך, על 3 דקות בסך הכל.
מעבירים חזיר למגש ומרתיחים רוטב עד מעובה וסירופ, 1 עד 2 דקות.