צלעות חזיר מטוגנות בתנור
צלעות חזיר מטוגנות בתנור ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח שום, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר צלויות בתנור, צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, ו צלעות חזיר צלויות סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הצלעות ולייבש עם מגבות נייר.
מערבבים סוכר חום, אבקת צ ' ילי, מלח שום, חרדל, טימין ו allspice במיכל אטום או צנצנת מייסון. שייק מיכל עד תבלינים מעורבבים היטב. לשפשף תערובת תבלינים על צלעות משני הצדדים. טופס לסכל מנות על ידי קיפול פיסת 4 רגל ארוכה של רדיד בחצי אורך ו crimping הקצוות הארוכים חזק.
הוסף צלעות לחבילה ו crimp העליון כדי לסגור. מקררים לפחות 2 שעות ועד 2
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מקציפים יחד סוכר, מים, מיץ תפוזים ומיץ ליים בקערה בינונית.
קח את חבילת הצלעות מהמקרר ופתח קצה אחד. לעצב את רדיד כלפי מעלה כמו משפך.
יוצקים תערובת צמות. אטום מחדש את חבילת נייר הכסף והנח על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים ב 350° במשך 1 שעה. להפחית את החום ל 121° ולהמשיך לבשל עד מכרז, על 2 שעות יותר.
בזהירות להסיר את המחבת מהתנור ולגלגל קצה אחד של מנות בשר.
מסננים את כל המיץ לסיר קטן.
מוסיף את הדבש, קטשופ,ווסטרשייר ופלפל קאיין לסיר.
להקציף בזעם עם הלהבה על בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית עד בינוני נמוך. לעבות רוטב עד שזה של עקביות בכפית ציפוי, על 10 דקות.
תצחצח צלעות ברוטב. לצלות עד שהוא מתחיל להיראות מבריק מזוגג, על 1 דקה. להפוך צלעות ולכסות עם יותר רוטב. חזור אל broiler עד מהגוני עמוק בצבע, על 1 דקה יותר.
הסר מהתנור ומברשת עם רוטב עוד פעם אחת.
תן לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ל 4 חלקים שווים.
מגישים מיד, עובר יותר tableside רוטב.