קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות בתנור

צלעות חזיר מטוגנות בתנור
צלעות חזיר מטוגנות בתנור ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 736 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח שום, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר צלויות בתנור, צלעות חזיר מטוגנות עם ערמונים, ו צלעות חזיר צלויות סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הצלעות ולייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מערבבים סוכר חום, אבקת צ ' ילי, מלח שום, חרדל, טימין ו allspice במיכל אטום או צנצנת מייסון. שייק מיכל עד תבלינים מעורבבים היטב. לשפשף תערובת תבלינים על צלעות משני הצדדים. טופס לסכל מנות על ידי קיפול פיסת 4 רגל ארוכה של רדיד בחצי אורך ו crimping הקצוות הארוכים חזק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הוסף צלעות לחבילה ו crimp העליון כדי לסגור. מקררים לפחות 2 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מקציפים יחד סוכר, מים, מיץ תפוזים ומיץ ליים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קח את חבילת הצלעות מהמקרר ופתח קצה אחד. לעצב את רדיד כלפי מעלה כמו משפך.
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
יוצקים תערובת צמות. אטום מחדש את חבילת נייר הכסף והנח על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים ב 350° במשך 1 שעה. להפחית את החום ל 121° ולהמשיך לבשל עד מכרז, על 2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בזהירות להסיר את המחבת מהתנור ולגלגל קצה אחד של מנות בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסננים את כל המיץ לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיף את הדבש, קטשופ,ווסטרשייר ופלפל קאיין לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
להקציף בזעם עם הלהבה על בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית עד בינוני נמוך. לעבות רוטב עד שזה של עקביות בכפית ציפוי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
תצחצח צלעות ברוטב. לצלות עד שהוא מתחיל להיראות מבריק מזוגג, על 1 דקה. להפוך צלעות ולכסות עם יותר רוטב. חזור אל broiler עד מהגוני עמוק בצבע, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
הסר מהתנור ומברשת עם רוטב עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
תן לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ל 4 חלקים שווים.
17
מגישים מיד, עובר יותר tableside רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני