צלעות חזיר מטוגנות בתנור עם רסק תפוחים חמוציות
צלעות חזיר מטוגנות בתנור עם רסק תפוחים חמוציות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם רכשת רסק תפוחים, רוטב אוכמניות ברי, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות ורוסק תפוחים תוצרת בית, צלעות חזיר מטוגנות בתנור, ו צלעות חזיר מטוגנות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425ºF. תרסיס 13x9 אינץ ' פאן עם תרסיס בישול nonstick. בקערה רדודה, לשלב מלית כתוש, מלח מתובל טימין; לערבב היטב. בקערה רדודה נוספת, לשלב חלב וביצה; לנצח היטב.
לטבול צלעות חזיר בתערובת ביצה; מעיל היטב עם תערובת פירור.
אופים ב 425ºF. במשך 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז.
בקערה קטנה, לשלב רסק תפוחים ורוטב חמוציות; לערבב היטב.
מגישים רסק תפוחים חמוציות עם צלעות חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.