צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, מלח ופלפל, אפונה שלג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות מטוגנות ברוטב הויסין.
הוראות
מתבלים את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות בסיר כבד גדול עם מכסה (תנור הולנדי) על חום גבוה. חום את הצלעות מכל הצדדים, בקבוצות במידת הצורך.
הסר את הצלעות לשפוך את כל אבל כמה כפות של שומן שניתנו.
להחזיר את הסיר לתנור, להנמיך את החום בינוני לטגן את השום וג ' ינג ' ר במשך כ 3 דקות.
הוסף את הצלעות בחזרה לסיר.
מוסיף את הבירה והחומץ. מערבבים ולאחר מכן לכסות ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
יוצקים את רוטב הויסין על הצלעות, מעבירים את הסיר לתנור, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות.
הסר צלעות וג ' ינג ' ר מהרוטב. מסננים שומן מהחלק העליון של הסיר, כך שאתה נשאר רק עם דברים טובים.
מגישים עם פירה שמנת יוקון ואפונה שלג שומשום.
מרתיחים תפוחי אדמה עד המזלג מכרז.
מחממים את החמאה וחצי וחצי על חום בינוני עד חם, אבל לא רותח.
מסננים את תפוחי האדמה, להחזיר אותם לסיר ומחית עם מועך יד.
מוסיפים נוזלים חמים לתפוחי אדמה ומצליפים עם מערבל יד חשמלי עד לקבלת חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מוסיפים עירית ומערבבים לפני ההגשה.
יש לשטוף את האפונה ולקצץ את הקצוות. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמנים והחום.
מוסיפים אפונה שלג לטחון עד ירוק בהיר, על 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.