צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, מלח ופלפל, אפונה שלג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות עם פירה מוקרם ויקונים ואפונת שלג שומשום, צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין, ו צלעות מטוגנות ברוטב הויסין.
הוראות
1
מתבלים את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את שמן הירקות בסיר כבד גדול עם מכסה (תנור הולנדי) על חום גבוה. חום את הצלעות מכל הצדדים, בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את הצלעות לשפוך את כל אבל כמה כפות של שומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
4
להחזיר את הסיר לתנור, להנמיך את החום בינוני לטגן את השום וג ' ינג ' ר במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזיר
5
הוסף את הצלעות בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיף את הבירה והחומץ. מערבבים ולאחר מכן לכסות ומבשלים במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חוואר קצוץ
7
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
יוצקים את רוטב הויסין על הצלעות, מעבירים את הסיר לתנור, ומבשלים, חשופים, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
גב שומן חזיר
9
הסר צלעות וג ' ינג ' ר מהרוטב. מסננים שומן מהחלק העליון של הסיר, כך שאתה נשאר רק עם דברים טובים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מגישים עם פירה שמנת יוקון ואפונה שלג שומשום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
11
מרתיחים תפוחי אדמה עד המזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
מחממים את החמאה וחצי וחצי על חום בינוני עד חם, אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)
13
מסננים את תפוחי האדמה, להחזיר אותם לסיר ומחית עם מועך יד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
מוסיפים נוזלים חמים לתפוחי אדמה ומצליפים עם מערבל יד חשמלי עד לקבלת חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
מוסיפים עירית ומערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
16
יש לשטוף את האפונה ולקצץ את הקצוות. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמנים והחום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
17
מוסיפים אפונה שלג לטחון עד ירוק בהיר, על 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.