צלעות חזיר מייפל-פקאן
אדר-פקאן צלעות חזיר נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 532 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צלעות חזיר, חמאה, חצאי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג ארוחת בוקר צ'יה וניל-שקדים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו צלעות חזיר מייפל, צלעות חזיר מייפל, ו צלעות חזיר מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את החרדל, הפלפל ו -2 כפיות הסירופ. מטפטפים קלות על שני צידי צלעות החזיר.
במחבת טפלון גדולה, חזיר חום בחמאה על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד.
מוסיפים מיץ תפוחים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160*.
מוסיפים למחבת פקאן וסירופ שנותר; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.