צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים
צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1044 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ בלסמי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים, צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח, ו חמוציות-פקאן ממולא צלעות חזיר & תפוח-גזר לבן מחית (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והתפוח; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים את חמוציות וחומץ בלסמי, וממשיכים לבשל עד התפוח והבצל התרככו, כ 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מגרדים את התערובת על צלחת, ומקררים עד שקר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה קטנה.
חותכים כיס גדול לתוך צלעות החזיר באמצעות סכין להב חד, דק. דברים תערובת תפוח מקורר לתוך צלעות חזיר, מאובטח עם קיסמים במידת הצורך.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים למחבת החמה. מבשלים בכל צד עד השחמה, כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה. למעלה עם תערובת התפוח הנותרת, ולכסות את צלחת האפייה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות בהתאם לעובי של צלעות החזיר. לחשוף, ואופים כ -10 דקות יותר עד תערובת התפוח יש השחמה סביב הקצוות.