קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים

צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים
צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1044 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ בלסמי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים, צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח, ו חמוציות-פקאן ממולא צלעות חזיר & תפוח-גזר לבן מחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והתפוח; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים את חמוציות וחומץ בלסמי, וממשיכים לבשל עד התפוח והבצל התרככו, כ 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מגרדים את התערובת על צלחת, ומקררים עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים כיס גדול לתוך צלעות החזיר באמצעות סכין להב חד, דק. דברים תערובת תפוח מקורר לתוך צלעות חזיר, מאובטח עם קיסמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים למחבת החמה. מבשלים בכל צד עד השחמה, כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה. למעלה עם תערובת התפוח הנותרת, ולכסות את צלחת האפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות בהתאם לעובי של צלעות החזיר. לחשוף, ואופים כ -10 דקות יותר עד תערובת התפוח יש השחמה סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)