קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים

צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים
צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1044 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ בלסמי, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו צלעות חזיר ממולא חמוציות ותפוחים, צלעות חזיר ממולא אוכמניות תפוח, ו חמוציות-פקאן ממולא צלעות חזיר & תפוח-גזר לבן מחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והתפוח; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים את חמוציות וחומץ בלסמי, וממשיכים לבשל עד התפוח והבצל התרככו, כ 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מגרדים את התערובת על צלחת, ומקררים עד שקר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים כיס גדול לתוך צלעות החזיר באמצעות סכין להב חד, דק. דברים תערובת תפוח מקורר לתוך צלעות חזיר, מאובטח עם קיסמים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים למחבת החמה. מבשלים בכל צד עד השחמה, כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה. למעלה עם תערובת התפוח הנותרת, ולכסות את צלחת האפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות בהתאם לעובי של צלעות החזיר. לחשוף, ואופים כ -10 דקות יותר עד תערובת התפוח יש השחמה סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®