צלעות חזיר ממולא מרווה תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי מרווה, פלפל טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, צלעות חזיר תפוחים ומרווה, ו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו -3 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 10 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום.
3
להוסיף מלית לערבב מרק; מערבבים עד הנוזל נספג. מערבבים מרווה, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בואו לעמוד 20 דקות.
5
לקצץ שומן עודף מכל צלע חזיר, לחתוך חריץ בצד 1 של כל קוצץ כדי ליצור כיס. תערובת מילוי כפית באופן שווה לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
שלב הנותרים 4 כפות פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. לשפשף את שני הצדדים של צלעות חזיר ממולא באופן שווה עם 2 כפות שמן, ולהפיץ תערובת פטרוזיליה באופן שווה על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
לבשל צלעות הנותרים 2 כפות שמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.