צלעות חזיר ממולא מרווה תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי מרווה, פלפל טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולא מרווה תפוחים, צלעות חזיר תפוחים ומרווה, ו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים-מרווה.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו -3 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 10 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מהחום.
3
להוסיף מלית לערבב מרק; מערבבים עד הנוזל נספג. מערבבים מרווה, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום טחון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרח
4
בואו לעמוד 20 דקות.
5
לקצץ שומן עודף מכל צלע חזיר, לחתוך חריץ בצד 1 של כל קוצץ כדי ליצור כיס. תערובת מילוי כפית באופן שווה לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
שלב הנותרים 4 כפות פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. לשפשף את שני הצדדים של צלעות חזיר ממולא באופן שווה עם 2 כפות שמן, ולהפיץ תערובת פטרוזיליה באופן שווה על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
לבשל צלעות הנותרים 2 כפות שמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מניחים על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
9
הוסף 1 כוס מים לתחתית של מחבת broiler.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
10
אופים ב 375 במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
12
מקשטים, אם תרצה.
13
* 1/2 כפית מרווה שפשף ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
מרווה משופשפת
14
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Pepperidge Farm הרב מלית
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.