צלעות חזיר ממולאות
וזה מרהיב. נסו צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר ממולאות III, ו צלעות חזיר ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 7 דקות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את פירורי הלחם, מלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים את הביצה המוכה והפטרוזיליה.
כדי לחתוך כיסים לתוך צלעות חזיר, להכניס את הנקודה של סכין חדה קטנה אופקית לתוך הקצה מכוסה שומן. הזז את הסכין קדימה ואחורה כדי ליצור כיס עמוק על 1 1/2 אינץ ' רחב.
למלא את הכיס של כל קוצץ עם תערובת פירורי לחם. לאבטח את הפתחים עם קיסמים.
מניחים את הקמח בקערה רדודה. לדלות את הצלעות ממולאות קלות בקמח, לנער את העודף. למחוק את המחבת בשימוש בעבר עבור המילוי ולמקם אותו על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השמן, וכאשר חם, להוסיף את הצלעות. לצרוב מעל חום בינוני עד השחמה קלה, על 3 דקות לכל צד.
מניחים מתלה במחבת צלייה או אפייה ומוסיפים מים, נזהרים שלא לכסות את המדף במים.
מניחים את הצלעות על המדף ולכסות את הצולה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים את הצלעות במשך 1 שעה.
תן לנוח, להסיר את הקיסמים ולהגיש.