צלעות חזיר ממולאות עגבניות מיובשות ותרד
צלעות חזיר ממולאות עגבניות מיובשות ותרד יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות מיובשות, צלעות חזיר חתוכות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, צלעות חזיר ממולאות עגבניות ותרד, ו חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לחמם את 1 כף שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, תרד, מלח, פלפל, ותימין. לבשל עד בשילוב, על 2 דקות יותר.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית.
מוסיפים את גבינת העיזים ואת גבינת השמנת. מערבבים לשלב ולהניח בצד.
השתמש בסכין חדה לחתוך כיס לתוך החלק העבה ביותר של צלע החזיר. ממלאים כל כיס עם 1/4 של תערובת תרד ועגבניות מיובשות וסוגרים את החזיר סביב המילוי. מתבלים את החלק החיצוני של החזיר במלח ופלפל.
בקערה קטנה מערבבים את מרק העוף, גרידת לימון, מיץ לימון וחרדל.
לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה להוסיף את החזיר. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את החזיר למנה בצד ואוהל עם נייר כדי לשמור על חם.
מוסיפים את תערובת מרק העוף למחבת על חום בינוני גבוה. לגרד את החלקים החומים מהחלק התחתון של המחבת כמו מרק עוף רותח. להפחית את המרק בחצי כדי להפוך את רוטב קל, על 8 דקות. כפית קצת רוטב על החזיר לפני ההגשה.