צלעות חזיר ממולאות קוסקוס
צלעות חזיר ממולאות קוסקוס דורשות בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, צלעות חזיר, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר עם קוסקוס דובדבנים, צלעות חזיר עם רוטב אננס וקוסקוס מקסיקני, ו צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות וקוסקוס פירותי.
הוראות
שלב 1 1/4 כוסות מרק עוף ו 2 כפות חמאה בסיר. (להפריש מרק עוף שנותר.) מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים בקוסקוס, מכסים, ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 10 דקות. קוסקוס עם מזלג.
במחבת מעל חום בינוני, להמיס את הנותרים 3 כפות חמאה. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום, ומערבבים דומדמניות, צנוברים, קוסקוס מבושל, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לזרוק את התערובת עם כמה שיותר של ציר עוף שמורות לפי הצורך להחזיק יחד מעט.
מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). שמן קל מחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה.
שמור על 1/3 כוס מלית לפזר על הצלעות. כל קוצצים בנדיבות עם מילוי, ומכניסים קיסמים כדי לשמור על הצלעות סגורות.
מניחים את צלעות החזיר במחבת צלייה משומנת רק גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות, ומעילים כל אחד בנדיבות עם המרמלדה.
מפזרים את המילוי שמור, ולחץ מלית בקלילות לתוך המרמלדה, כך שהוא ידבק לצלעות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלעות משחימים בצד החיצוני, אבל רק מעט ורוד במרכז, על 40 עד 45 דקות.
מעבירים את צלעות החזיר לחימום צלחות בודדות, להסיר את הקיסמים, ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.