קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

תותים טבולים בשוקולד

תותים טבולים בשוקולד
תותים טבולים שוקולד הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. אם יש לך שבבי אפיית וניל, תותים בינוניים גדולים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו תותים טבולים בשוקולד, תותים טבולים בשוקולד, ו תותים טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעדינות לשטוף תותים ויבש על מגבות נייר (פירות יער חייב להיות יבש לחלוטין). גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
בסיר 1 ליטר, להמס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום.
4
לטבול חצי התחתון של כל תות לתוך תערובת שוקולד; לאפשר עודף לטפטף בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים על מגש מרופד בנייר שעווה או גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
בקירור חשפו כ -30 דקות או עד שהשוקולד הוא מוצק, או עד מוכן לשרת. חנות מכוסה במקרר כך שוקולד לא לרכך (אם נעשה עם שמן, שוקולד יהיה לרכך מהר יותר בטמפרטורת החדר).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'