תותים טבולים בשוקולד
תותים טבולים שוקולד הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. אם יש לך שבבי אפיית וניל, תותים בינוניים גדולים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו תותים טבולים בשוקולד, תותים טבולים בשוקולד, ו תותים טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות לשטוף תותים ויבש על מגבות נייר (פירות יער חייב להיות יבש לחלוטין). גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
בסיר 1 ליטר, להמס שבבי שוקולד וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
לטבול חצי התחתון של כל תות לתוך תערובת שוקולד; לאפשר עודף לטפטף בחזרה לסיר.
מניחים על מגש מרופד בנייר שעווה או גיליון עוגיות.
בקירור חשפו כ -30 דקות או עד שהשוקולד הוא מוצק, או עד מוכן לשרת. חנות מכוסה במקרר כך שוקולד לא לרכך (אם נעשה עם שמן, שוקולד יהיה לרכך מהר יותר בטמפרטורת החדר).